LinkedinMailBellen

Anne-Marie Honcoop, Marketing & Communicatie

In 2007 ben ik vol enthousiasme gestart als freelancer in communicatie en marketing. Ondertussen heb ik voor veel mooie bedrijven mogen werken. Vooral de diversiteit van de opdrachten maakt dat ik altijd met plezier en met veel energie aan de slag ga. Met een resultaatgerichte en proactieve houding zorg ik ervoor dat marketing communicatieprojecten op de juiste manier vertaald worden.

Ik hou ervan om met verschillende dingen bezig te zijn. Dat geldt wat mij betreft niet alleen voor de werkzaamheden, maar ook in vari√ęteit van de opdrachtgevers. Van Spa Rood tot energie, door naar verzekeringen. Ik vind het oprecht allemaal even leuk.

Vakgebieden:

 • Externe communicatie
 • Communicatie activatie
 • Campagne management
 • Copy writing
 • Content creatie
 • Interne communicatie
 • Ontwikkeling communicatie middelen
 • Briefings
 • Brand strategy
 • Event organisatie
 • Promotie events

Gewerkt voor grote organisaties als:

 • Interpolis
 • MEE West-Brabant
 • Gezond Binnen
 • Duranet
 • ABG-Gemeenten
 • Total
 • Energiedirect.nl
 • Essent
 • E.ON
 • Ricoh
 • Spadel
 • Cadbury