Klantgericht in-Noveren.

Samenwerken

Binnen onze dienstverlening is samenwerken een voorwaarde. We werken samen met de klant en het liefst ook met de ketenpartners. Samen werken – dus niet alleen een onderzoek uitvoeren, maar samen het veld in, samen kijken, samen luisteren en goed door laten dringen wat er feitelijk nodig en gevraagd is.

Zodra dit duidelijk is, gaan we met elkaar aan de slag om de verworven kennis en inzichten om te zetten naar een praktisch resultaat.

Stap 1

in-Novation helpt jou en je team bij een eerste scan van de bestaande klantreis, om vast te stellen wat klanten beleven, hoe ze dit beleven en wat feitelijk de wensen van klanten zijn.

 

Stap 2

Vervolgens gaan we aan de slag om deze inzichten om te zetten in een klantreis die aan de wensen van de klant tegemoetkomt en die zo jouw merkbeleving overdraagt. Het liefst doen we dit in samenwerking met alle partners die een rol spelen in de klantbeleving. We maken het een gedeelde doelstelling. Spannend, maar wel het meest krachtig.

 

Stap 3

We kijken naar de toekomst. Samen met je medewerkers (en eventueel met klanten) gaan we aan de slag met het ontwerp van nieuwe kansrijke diensten, op basis van onze service design methode. We verbeteren dus niet alleen, maar we vernieuwen ook.

 

Stap 4

Meten is weten. We helpen je daarom de pilot te evalueren en – waar nodig – te verbeteren, om haar uit te laten groeien tot een nieuwe dienst, die als pijler de bestaande fundering van je bedrijf zal versterken.

Echt kijken naar de klant en zijn gedrag…
geeft je blije klanten en een voorsprong op de markt.

TotalVroamingcase

Samen met Total eDrive lopen we nu voor op de markt, door goed naar eindgebruikers te luisteren en ze te observeren. Total eDrive was hierdoor de eerste op de markt met een propositie waarbij we de intransparante prijzen voor het laden onderweg aanpakten en een vaste prijs voor overal laden boden.

Tegelijkertijd koppelden we de auto met de laadpaal en de energie voor het huis, waardoor de rijder overal voordelig kan laden tegen zijn thuistarief. Inmiddels is deze propositie door andere partijen overgenomen. Een mooi compliment, voor Total eDrive én voor in-Novation.

Total eDrive

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ken jij een partij waarvoor wij van waarde zouden kunnen zijn?
Neem nu
contact op voor een vrijblijvend verkennend (online) gesprek.

info@in-novation.nl | +31 617028312