LinkedinMailTeam

Susan van Wijk, Project- & Interimmanager

Dingen voor elkaar krijgen, daar hou ik van. Of het nu een stip is op de horizon waar je met een team naartoe werkt of een project met een kop en een staart. Samen zet ik graag een resultaat neer. Het is fijn als je als groep weet waar je naar toe wilt, maar het blijft soms moeilijk om samen de route te vinden hoe daar te komen. In de rol van projectleider of implementatiemanager help ik daarbij. Ik ben ondernemend, daadkrachtig, sociaal, met humor en lef, en werk graag en veel samen, want dan kom je tot resultaten en heb je draagvlak.

Je kunt mij ook inzetten als interimmanager. Als leidinggevende ben ik toegankelijk, een sparringpartner met een heldere visie, en faciliteer en enthousiasmeer ik mijn team. Ik zet hen zo in hun kracht, om zowel de organisatiedoelen als hun persoonlijke ambities waar te maken.

Vakgebieden:

 • Projectmanagement
 • Implementatiemanagement
 • Interimmanagement
 • Facilitator kleinschalige events, meetings, workshops
 • Klantreizen
 • Trainer

Gewerkt voor:

 • Randstad
 • Vebego
 • Flora Holland
 • Schoonmakend Nederland
 • SOS International
 • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland