Een selectie van onze klanten

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen…

Gebruiker Centraal & in-Novation

Voor Gebruiker Centraal gaf Barbara in 2023 voor de eerste keer de Training Klantreizen tijdens de Training Gebruiker Centraal. Inmiddels is deze training verrijkt met meer praktische oefeningen, een e-learning en een coachingconcept…

Lees meer

Rijksoverheid & in-Novation

Sinds 2020 werkt in-Novation nauw samen met diverse instanties binnen de overheid, zoals KVK, RVO, de Belastingdienst, en diverse gemeenten. Hierbij legt in-Novation binnen het programma de focus op “De ondernemer centraal”.

Lees meer

Humankind over in-Novation

Het innovatieteam van Humankind, pedagogisch professionals en kinderen op de BSO zijn samen met in-Novation de uitdaging aangegaan en hebben zich gebogen over het vraagstuk wat prépubers nodig hebben in de begeleiding van hun ontwikkeling.

Lees meer

KVK over in-Novation

inNovation heeft voor de KVK o.a. een klantreis traject begeleid, gericht op het starten van een bedrijf. Deze opdracht is onderdeel van een groter overheidsbreed programma om…

Lees meer

Total over in-Novation

inNovation heeft klant-centraal denken en acteren binnen Total eDrive gelanceerd en volledig integraal onderdeel gemaakt van onze manier van handelen in de markt.

Lees meer
ING Private Banking - Klantbeleving

ING Private Banking over in-Novation

We lieten klanten aan het woord. Door goed te luisteren kwam het team erachter waar ze nog beter kunnen ondersteunen en hoe ze de klantbeleving een geheel eigen en prettig karakter kunnen geven.

Lees meer