Energietransitie en overheid

We zijn op weg naar 2050, maar voelen ondernemers zich wel aangesproken door de klimaatopgave en duurzaamheid? Zijn ze zich bewust van wat hun bijdrage kan zijn? Weten ze überhaupt wat de doelstelling voor 2050 inhoudt?

in-Novation brengt de energietransitie dichter bij de mensen. Het gaat er hierbij om duurzame technieken en producten in te zetten om behoeften en knelpunten van burgers en zakelijke partijen met elkaar te verbinden.

Wij helpen jou en de ondernemer een gezamenlijke weg te vinden naar 2050.

Duurzaamheid, meer dan een modeverschijnsel

Het tegengaan van de opwarming en het behalen van de klimaatdoelstellingen vraagt aan iedereen een verandering in gedrag. Dit creëert nieuwe behoeftes, diensten en business modellen. Wij helpen de overheid deze behoeftes en doelstellingen te vertalen en om te zetten, zowel binnen de eigen organisatie, als ook naar bevolking en bedrijven toe.

Met onze participatieve werkmethodes, gefaciliteerd door de ervaren ontwerpers van in-Novation, wordt 2050 een haalbaar doel dat we met elkaar gaan realiseren!

in-Novation en de energietransitie

Energietransitie en duurzaamheid zijn volop in ontwikkeling. Dat zorgt ervoor dat de klanttevredenheid onder druk komt te staan, ook bij de overheid. Als zeer ervaren customer experience experts en service designers evalueren en ontwikkelen we concepten en diensten die deel zijn van de energietransitie, om zo een professionele bijdrage te leveren aan een efficiënte overgang.

Ervaring en expertise

Door design thinking technieken in te zetten en daarbij goed naar alle betrokken partijen te luisteren, helpen we de overheid bij diverse projecten met betrekking tot de energietransitie. Zo geven we inzicht in wat de burgers en ondernemers nodig hebben voor de transitie.

Doel hierbij is een brug te bouwen door gezamenlijke taal en instrumenten te ontwikkelen, om de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen en de overstap voor burgers en ondernemers zo eenvoudig mogelijk te maken.

Concrete oplossingen

Als deel uit van het RVO-team, waarbij in-Novation de insteek heeft om de ondernemer door de bomen het duurzame bos te laten zien, zijn inmiddels een aantal concrete oplossingen naar aanleiding van het adviesrapport “Duurzaam ondernemen” naar voren gekomen.

Wat we hebben gedaan voor overheidsinstanties…

in-Novation @ your service

In-Novation helpt ook jou en je team bij het opsporen van knelpunten in jouw klantreis en beleving. We helpen om deze te verbeteren of nieuwe diensten te ontwikkelen.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ken jij een partij waarvoor wij van waarde zouden kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvend verkennend (online) gesprek.

Mail: info@in-novation.nl of bel:  +31 617028312