Guus van Vorstenbosch
LinkedinMail+31 (0)6 245 20 779

Guus van Vorstenbosch, Senior Designer

Dingen willen maken die er nog niet zijn is een rode draad in mijn familie. Mijn opa was bijvoorbeeld een gedreven meubelmaker en ik heb het creatieve gen voortgezet in grafisch ontwerp en communicatieconcepten. Al van jongs af aan ben ik bezig met tekenen en heb nu meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van communicatie.

Mijn missie is bedrijven en organisaties zichtbaar maken door middel van slimme, creatieve ideeën. Want ik vind oprecht dat een onderneming, waar elke dag hard aan wordt gewerkt, gezien mag worden.

Vakgebieden:

  • Business-to-business campagnes
  • Business-to-consumer campagnes
  • Content campagnes op social media
  • Branding
  • Grafisch ontwerp
  • Online campagnes en design
  • Online films

Gewerkt voor merken als:

Air France-KLM, iAmsterdam, Rabobank, T-Mobile, ABN AMRO bank, Centraal Beheer Achmea, Ziggo, Eneco, Nederlandse Hartstichting, Koninklijke Landmacht, Interpolis, Nuon, Unicef, Pfizer, Alzheimer Amsterdam, Novartis, Toyota, Fetch Amsterdam, Happy Cactus, ComON Foundation, Diabetes Fonds, Erkende Verhuizers