Energietransitie en bedrijven

Wij brengen de energietransitie dichter bij de mensen. Het gaat er hierbij om dat we behoeften en knelpunten van klanten en bedrijven met elkaar verbinden. Ondernemers bepalen hun eigen weg, met als doel de beste producten en diensten te ontwikkelen.

Energietransitie en verduurzaming hebben invloed op de bedrijfsvoering. Hoe sta jij als ondernemer erin? Zonnepanelen, een elektrisch wagenpark, maar ook “van het gas af” kunnen waarde aan je bedrijf toevoegen en kansen bieden.

Duurzaamheid, klantbinding, en meer…

Duurzaamheid is vol in trent en voor klanten een belangrijk topic. Vanuit de overheid moet bovendien in 2050 de inzet van fossiele brandstoffen tot nul gereduceerd zijn. Dit betekent dus ook voor bedrijven een transitie naar duurzame energiebronnen.

Dit creëert nieuwe behoeftes bij klanten, maar ook binnen de organisatie. Wij maken ondernemingen sterker voor de toekomst, door hen te helpen een duurzaam herontwerp van hun dienst of product te realiseren of nieuwe diensten te ontwikkelen.

in-Novation en de energietransitie

Energietransitie en duurzaamheid zijn volop in ontwikkeling. Dat zorgt ervoor dat de klanttevredenheid bij bedrijven onder druk komt te staan. Als zeer ervaren customer experience experts en service designers evalueren en ontwikkelen we bij in-Novation concepten en diensten die deel zijn van de energietransitie, om zo bedrijven te helpen bij een soepele overgang.

Ervaring en expertise

Door design thinking technieken in te zetten en daarbij goed naar alle betrokken partijen te luisteren, helpen we bedrijven met betrekking tot de energietransitie. Zo geven we inzicht in wat klanten en medewerkers nodig hebben en helpen we nieuwe diensten te ontwikkelen.

Doel hierbij is de klantvriendelijkheid te waarborgen en de overstap voor zowel klanten als medewerkers soepel te laten verlopen. Dit doen we door passende tools en instrumenten te ontwikkelen en huidige diensten of producten aan te passen aan de toekomst.

Wat we hebben gedaan voor klanten…

in-Novation @ your service

In-Novation helpt ook jou en je team bij het opsporen van knelpunten in jouw klantreis en beleving. We helpen om deze te verbeteren of nieuwe diensten te ontwikkelen.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ken jij een partij waarvoor wij van waarde zouden kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvend verkennend (online) gesprek.

Mail: info@in-novation.nl of bel:  +31 617028312